So med ängeln i rummet!

Sitter på SO:n och skriver ut fakta om argentina. sitter och lyssnar på Laleh Ängeln i rummet. Är så grymt bra!

bjuder ;) lyssna på den!!



// paula ;) the one and only!

Missat sändningarna från globen?

Hej! tänkte tipsa om att man kan gå in på svt och kolla på gamla sändningar från globen och nya ;)

klicka här!

// Paula

KM i hoppning

Hej

Idag var det KM i hoppning, tyvärr blev jag inte uttagen i år vilket suger väldigt mycket men det kommer andra år... Iaf ville jag gratta de som var med och de som blev placerade!

Var tyvärr inte där och kunde dela glädjen/ besvikelsen om det nu fanns någon sådan.

// Paula

Känner....

känner verkligen för att sluta......
/ Alex

Vill inte....

Vill verkligen inte skälla ut er, men ni KOMMENTERAR skit dåligt! Det är verkligen inte kul att blogga om ni inte kommenterar:/ Kommer sluta blogga om ni inte kommentera
/Alex

Downton Abbey in my <3 4 ääver!!

Hej!
idag har jag inte gjort mycket förutom att vi möblerade om på övervåningen. Blev väldigt snyggt och mysigt!Sedan kollade jag på Downton Abbey som den sofistikerade unge jag är xD Nej men jag är den enda som kollar på det så jag kan bara snacka om det programmet med antingen mamma eller någon annan vuxen.


självklart har man första säsongen hemma ;)


Mmmh snyggingen i serien. Så snygg är han! haha dör varje gång han dyker upp i tvrutan och skriker tyst till alla för nu ska snyggingen snacka!! hehe :3

// Paula

Bloggtips

Tänkte tipsa om en väldigt bra blogg som mina komoisar driver. De är två tjejer som delar på en ponny, Arrow. De gillar båda dressyr men hoppar ibland också. Så besök Rebecka och Karin!



hasttjejerna.blogspot.com

Ps, jag har gjort headern, hehe och fotat den :3

// Paula

:'(

Är på väg in till djursjukhuset med min älskade katt :( han har blivit skadad...
/ Alexandra
ÄLSKLING DU KLARA DETTA!<3

Kasper <3

Sitter och pustar ut nu. HAr precis tränat, eller ja för någon timme sedan. Konstigt nog så har jag ingen träningsverk. Kommer antagligen imorgon xD

Har ingen aning om vad jag ska skriva för jag vill inte skriva om mitt ridpass igår för det nådde botten, och tog sig aldrig upp igen. Red iaf Kasper, min sköthäst på ridskolan. Älskar den hästen men han är varkligen jobbig att rida. Han är 165 cm och rör sig som en ponny! Med kort hals och allt, min älskling <3



// Paula

Forever alone

Ska engelska prov om 2 minuter ... :(
Om ni undrar vrf det inte är så mycket häst från mig nu är för att jag bara är i stallet 1 gång i veckan :( tyvärr ...
/Alexandra

So :D

Hej sitter på  SO:n. Skrivarn vill inte fungera så jag sitter fast... tog i alla fall en liten paus och ska sedan försöka få ut papprerna. Idag ska jag träna med pappa :D ska bli kul! Förra gången jag hade tränat kom jag kanppt upp för trappan men jag var ovanligt pigg och det var en härlig känsla ;)


gammal bild från arkivet ;)

// Paula

Älskade ponny<3

<3

Jippie

Tre veckor kvar tills jag får rida men kommer säker rida innan dess ;) haha

Idag har det bara varit plugg till verb provet imorgon... Inte intressant att all ;)

Men nu till saken: idag är det exakt en månad till en sak ;) första personen som gissar rätt får en läkning ;)

/ Alexandra

Plugg....

.... Och mera plugg :(
/ Alexandra

Läskig slemmig sak

Haha

Bussen

Sitter på bussen nu :D man fick en reflex haha idag igen ;) nu har jag två i min samling :)
Blogg.se appen funkar nu så blir mer bloggning än jag sa att det skulle bli ;)

ingen bloggning idag

Vill bara varna alla att idag kommer det inte bli någon bloggning från min sida // Paula

Titta vad man hittar när man tittar ;)

Precis ovanför våran trappa står det här. Pappa målar om :) haha

Hehe

Kommer vara seg uppdatering från mig denna vecka eftersom jag och pappa har gjort ett vad ;) haha men kommer antagligen blogga från telefonen xD Men vi hörs /Alexandra

JAG ÄR MED ITÄVLINGEN: BLOGGA PÅ NELLIEBERNTSSON.SE FÖR EN DAG!

JAG ÄR MED ITÄVLINGEN: BLOGGA PÅ NELLIEBERNTSSON.SE FÖR EN DAG!

Detta är en tjej som inte är som man tror alla 11 åringar är. Hon rider som en gud. Hon lever sitt liv. Följer inte grupptrycket som MÅNGA gör.Lever inte som man "förväntar" sig att en 11 åring gör. Första intrycket man får av henne är: Vilken liten fjortis o att hon verkar var jätte kaxig, men när man har läst bloggen ett tag fattar man att hon inte alls är sån. Hon verkar snäll och är sjukt söt. Jag hade jätte gjärna varit vän med henne... Men har inte haft turen (hon ska ju byta till tork så kanske har turen ;)) och träffa henne :( Stella och Bellman dööörrrr. :') Nellie forsätt som du gör nu och du kommer bli stor inom ridningen! :P


/ Alexandra

Dressyr på Otto

för de som undrar var jag var igår, ville inte blogg.se funka för mig.

Hej igår var jag i stallet och red Otto. Vi hade dressyr.
Han var jättefin hela passet! Lite spänd i hörnen då han är en liten fegis men jag fick göra lite skänkelvikning in i hörnen sedan hade han inga problem att gå där. Ibland blev det ett "döläge" när man hamnade bakom någon seg häst så då kunde man inte rida med samma energi då blev det inte så bra. Vi tränade på övergångar och lite längningar mest mellan trav och skritt.
Detta var sista passet med Otto för vi hade hästbyte nästa vecka men om man jämför med det första passet gick det 99% bättre!



// Paula

Stallet :D

Har varit hos älsklingen idag :D <3 Nu när jag inte får rida förstår jag hur mycket jag brinner för mitt intersse :) fast har fått sså sjukt mycket bättre förhållande med hnm <3 Sofia hoppade lite smått idag :D Jag tyckte det såg bra ut :P Trotts allt tredje gången hon rider hnm ;)


<3
/ Alexandra

Måndagar in my not heart

Hello!

IDag har det inte varit något stallet inte. Har velat åka dit hela dagen! åh -.-' Fast jag vet att jag ahr läxor att göra. Annars så ska jag åka till stallet imorgon och ska också rida sista ridpasset med Otto och sedan ska vi byta hästar.

aja kommer ingenstans så nu för jag ta och avsluta ;)


otto

// Paula

Fråga till er!

Varför läser just DU våran blogg? :D

jippie nu vill inte blogg.se lägga in bilder... :/

/ Alexandra

Dissa utsläppt hår när man rider!

Jag dissar att ha utsläppt hår när man rider!

Usch jag fattar inte hur man kan rida med det det blir ju bara varmt, klibbigt och så ser man inget om håret kommer ivägen. Kan erkänna att jag själv gjort det när jag var liten. Men då åkte man ju bara häst och red inte så mycket. Nej fy skulle aldrig komma på tanken att göra det nu!

mycket snyggare med fläta, uppsatt, hårnät osv.
Har inget emot de ryttare som rider med utsläppt detta är bara vad jag tycker och jag försöker inte ändra någons åsikt.

// Paula

Du vet att det är dig jag menar

Ändrade planer...

Ändrade planer blev helt upptagen med en bok som jag bara inte kunde lägga ifrån mig så jag bestämde mig för att gå till stallet senare och då kunde mamma också köra mig. Sedan blev min pappa lite förkyld så mamma ville vänta en halvtimma och då började det bli mörkt så jag tog inte med kameran...

Skötte iaf om Gunnar. Han var svettig av alla täcken, söt, men han uppskattade nog den ompysslingen som jag gav honom.

Förövrigt åkte vi till Freeport för att leta skor som jag ska ha när jag dansar lussedans med skolan. Hittade inga men vi hittade ett par jättesnygga kängor som jag ska ha i vinter!!


kanske blir lite snyggare om man har jeans på sig och inte shorts xD

//Paula

Konfa läger in my <3

Hahaha så sjukt kul hade vi :D Har nästa inte sovit något xD Men skriver mer i morgon eftersom jag är så trött ;)



/ Alexandra

Tar med kameran till stallet!

Hej

Idag ska jag sköta Gunnar och samtidigt är det Pay'n jump i stallet så jag tänkte ta med mig kameran också! Får se om jag får några bra bilder. Såklart får ni se dem senare idag ;)

Igår var det luciamöte på ridskolan ;) jag ska vara med på Seaside xD I år är det tema disney och jag ska klä ut mig till Peter Pan haha får se om man kan sy till lite grejer som man kan ha till dräkten haha!



// Paula

Fråga till er! Kommentera vad ni tycker!



// Paula

Om Paula Holmquist

Okej vi hade ju bytt blogg jag och Alexandra och vi tänkte göra några sådana här inlägg om vi skulle få några andra läsare på kroken som inte känner oss så nu vet varför ;)

Mitt namn är Paula Holmquist. Jag är 14 fast blir 15 i januari så man kan ju nästan säga det för jag ser typ ut som om jag är det då jag är väldigt lång. 1.79cm faktiskt ;) så jag rider alltså storhästar.

Jag började rida för ca 6 år sedan på Råda RK. Sedan för ca 3 års sedan trillade jag av och fick hjärnskakning. Rädslan var inte så stor utan den kom mer och mer sedan när jag trillade av igen. Det var flera gånger jag vägrade sitta upp och flera tårar fälldes under den tiden.


Jag på Elsea när jag red på råda RK. Kolla min snygga matching xD

Men jag älskade fortfaranade att vara med hästar så mamma ställde upp mig i kö på Billdals RK så jag började rida två privatlektioner för Karin på hästen Tasmina.


Tasmina

Tackvare Billdals duktiga ridlärare och hästar är jag nu tillbaka på banan och rider nu utan någon gnutta rädsla. Hoppningen är min stora passion och jag har bara hoppat i ca 2 år regelbundet på lektion för att min förra ridlärare inte tyckte om hoppning så vi hoppade aldrig. Men jag har kommit väldigt långt i hoppningen på 2 år, tycker jag själv då ;D Nu siktar jag högre och hoppas jag hittar en häst man kanske kan tävla med någon gång.

Jag har också en sköthäst som heter Gulliver fast alla kallar Gunnar. Gunnar har blivit tävlad mycket i dressyr med hans ägare Annie. Just nu tävlas han inte något och det finns heller inga planer för det. Jag rider inte Gunnar utan jag tar bara hand om honom. Detta är inte för att han är för liten osv utan det är för att Annie har precis slutat gymnasiet och då har hon mer tid till att rida Gunnar. Något inte alla visste om Gunnar är att han bara har ett öga. När han var 2 år slog han upp huvudet mot en lampa och fick en infektion innanför ögat. De var då tvungna att operera bort ögat. Han har inga problem med detta längre utan han rids precis som en vanlig häst med två ögon.


Gunnar <3

Förutom ridning fotar jag med min systemkamera NIKON D3000 som jag fick i julklapp julen 2009. Fotandet har jag som en annan hobby som jag sysslar med bredvid ridandet. Jag satsar på att börja jobba som fotograf så fort jag bara hinner!

// Paula

Alexandra Och Zirocco Paintbox

Hej mitt namn är Alexandra. Jag är också 14 år. På min fridtid rider och pluggar jag ;) haha. Just nu rider jag ponny. Eller just nu rider jag inte alls eftersom jag har brutit nyckelbenet pga att hästen blev rädd för något och jag red utan väst och ramlade av hehe.

jag ;)

Jag rider en ponny vid namn Zirocco Paintbox. <3 Han är ett 18 årig valack. Men han är liiite stoig av sig xD haha ne det är han inte (host) Zirocco är en hopponny. Med Zirocco tävlar, tränar jag och självklart har jag kul med honom. Zirocco är en c-ponny på 140 cm. 


Jag har hela mitt liv ridit på en ridskola. Bulycke ryttarförening. Men nu tävlar jag för Torslanda RK. :D Mitt häst intersse började med att min syster fick en egen häst.

Chess <3

/ Alexandra

NY BLOGG YEEEAAAHHH!

Hej :) Nu har vi äntligen skaffat en blogg som bara är vår egna. Vi kommer att blogga mycket bättre (förhoppningsvis) på den här bloggen. För de som precis hittat hit kommer det personbeskrivningar om vilka vi är snart att dyka upp så "stay blogged" ;)

Glöm inte att vi både har blogresponse och Bloglovin ;)

// Alexandra och Paula


(<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3185660/alex-och-paula?claim=a3nb28f824k">Bloglovin</a>)
RSS 2.0